Demokrasi Ortaokulu

Vizyon: Geçmişinden feyz alıp geleceğe yön veren, milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın gereksinimlerine uygun bilgi ve donanıma sahip bireyler yetiştirmek.

Misyon: Bizler; öğrencilerimizin insan odaklı yaklaşımlar ile öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için eğitim- öğretim yapmaktayız.

Başarılar:

Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda voleybol ve futbol turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006, e-Twinning

WEB - https://demokrasioo.meb.k12.tr

Adres - Cengizhan Mahallesi 866. Sokak No5 Natoyolu Mamak/Ankara

Yerleşim Yeri - Cengizhan Mahallesi 866.Sokak NO: 5 Natoyolu Mamak/Ankara

Adres - Cengizhan Mahallesi 866. Sokak No5 Natoyolu Mamak/Ankara

Ulaşım Kızılaydan 330 ve 340 numaralı otobüsler ile ulaşılabilir. Sıhhiye´den Natoyolu Ege Mahallesi dolmuşları ile Ege Mahallesi 339 nolu otobüsler ile ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 9km´dir. İlçe merkezine uzaklık 5km´dir.